Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retourzending naar Online-Slager.nl zijn voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen ca. 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Online-Slager.nl geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@online-slager.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitgesloten van retournering

Beperkt houdbare producten, versproducten of producten die om een andere reden niet meer door ons herverkocht kunnen worden, kunt u niet retourneren.

Bent u om de een of andere reden niet tevreden met het door ons geleverde product en wilt u het product retourneren? Stuur dan een e-mail naar info@online-slager.nl en u wordt dan door een van onze medewerkers verder geholpen. Vergeet u hierbij niet uw ordernummer te vermelden.