Product Aantal Totaal

Gewicht: 250 | Verpakking: Samen verpakt verwijderen
Subtotaal: € 0,00

Het lijkt er op dat uw winkelmand nog leeg is.


Over Online-Slager 

Dagelijks leveren wij ons vlees aan vele restaurants in Nederland. Het vlees van horeca kwaliteit maken wij nu ook voor u bereikbaar.
Wij hebben Online-Slager op gericht, zodat u iedere dag in uw keuken lekker vlees van horeca kwaliteit kan bereiden.
Ons vlees is van hoge kwaliteit en dat voor een redelijke prijs. Kwaliteit die u niet in de supermarkt kunt vinden, maar alleen bij de goede slager zoals Online-Slager.
Wij bieden u een goed en eerlijk stuk vlees, welke wij ambachtelijk en met volle aandacht voor u vers van het mes snijden.

Pas na uw bestelling bereiden wij uw vlees. Bij ons liggen geen grote hoeveelheden vlees geportioneerd klaar in de koeling of vriezer. U kiest zelf online hoe wij uw vlees mogen portioneren, marineren en verpakken en wij staan voor topkwaliteit. Daarom vinden wij dat uw vlees u vers moet bereiken. Vers betekent ook goed gekoeld en goed verpakt, wij volgen daarom een strikt proces na uw online bestelling.

Ook als het gaat om klantenservice willen wij u het beste bieden. Mocht er iets zijn, met een telefoontje is het snel opgelost. Heeft u een vraag over het product, zoekt u een recept, is er iets mis? Bel ons en samen lossen we het altijd op.