Product Aantal Totaal

Gewicht: 250 | Verpakking: Samen verpakt verwijderen
Subtotaal: € 0,00

Het lijkt er op dat uw winkelmand nog leeg is.

Sorteren op:

Ribeye steak grasgevoerd 200 gram

Ribeye steak grasgevoerd 200 gram

Per stuk

€ 6,95
Ribeye steak grasgevoerd 300 gram

Ribeye steak grasgevoerd 300 gram

Per stuk

€ 9,95
Entrecôte graangevoerd 200 gram

Entrecôte graangevoerd 200 gram

Per stuk

€ 8,95
Entrecôte graangevoerd 300 gram

Entrecôte graangevoerd 300 gram

Per stuk

€ 10,95
Entrecôte heel 1 kg

Entrecôte heel 1 kg

Per stuk

€ 34,00
Entrecôte grasgevoerd 200 gram Aanbieding

Entrecôte grasgevoerd 200 gram

Per stuk

€ 7,50 € 8,95
Entrecôte grasgevoerd 300 gram

Entrecôte grasgevoerd 300 gram

Per stuk

€ 8,95
Ribeye steak graangevoerd 200 gram

Ribeye steak graangevoerd 200 gram

Per stuk

€ 8,95
Ribeye steak graangevoerd 300 gram

Ribeye steak graangevoerd 300 gram

Per stuk

€ 12,95
T-bone Steak 500 gram

T-bone Steak 500 gram

Per stuk

€ 12,95
Shortrib Simmenthaler 2 kg

Shortrib Simmenthaler 2 kg

Per stuk

€ 30,00

Rundvlees

Bij de Online-Slager.nl vindt u het beste rundvlees van diverse bekende rundrassen.

Rundvlees, het is een delicatesse waar u elke dag van kunt genieten, of u nu houdt van een Hollandse pot of van internationale gerechten, bij Online-Slager.nl kunt u terecht voor verschillende soorten rundvlees, denk bijvoorbeeld aan een mals Biefstukje, een Entrecôte met een mooi vetrandje, een zacht Braadlapje of een ouderwetse Gehaktbal. Steeds meer smaak- en kwaliteitsbewuste consumenten kiezen daarom het beste rundvlees.

 

Land van herkomst

Ierland

Voor de rundvleesproductie worden uitsluitend echte vleesrassen zoals Angus en Hereford gebruikt. De runderen worden op een milieu- en diervriendelijke manier gehouden; ze lopen immers constant buiten. Absoluut een natuurproduct en lekker gezond! Alleen vlees van de beste runderen wordt door Online-Slager.nl geïmporteerd. Bij ons in de slagerij worden er dan vervolgens verschillende Ierse steaks van gesneden. Ierse steaks zijn er in alle soorten en maten en daarom geschikt voor iedere smaak. Vaak worden de ierse ribeye of Ierse T-bone steak als favoriet gekozen. Maar ook de Ierse entrecote, met het bekende randje vet aan de buitenkant, doet het goed. Wil je helemaal indruk maken? Kies dan voor de boterzachte Ierse ossenhaas steak, ook wel bekend als tournedos.

 

USA

Rechtstreeks uit Kansas, de maïsschuur van de USA en het hart van de Amerikaanse BBQ cultuur komt ons USA beef. Speciale voeding met de beste maïs zorgt voor een mooie marmering en zachte, malse smaak van o.a. de Sucade Black Angus of de Ribeye Black Angus.
Voor graangevoerd rund van constante en hoge kwaliteit uit de USA werken we samen met National Beef. National Beef behoort tot de grootste rundvleesverwerkers in de USA en heeft duidelijke afspraken met alle partijen in de keten om kwaliteit en voedselveiligheid te waarborgen.

 

Australië

Vlees van vee uit de regio New South Wales, gelegen. aan de oostkust van Australië.
Dit gebied wordt geprezen om zijn ongerepte natuur en uitgestrekte groene vlaktes.
Hier mogen de Hereford- en Angusrunderen voor een periode van 26 maanden naar hartenlust grazen. Vervolgens worden ze 120 dagen afgevoerd met graan.
Dit speciale voedingspatroon zorgt voor een ‘vermarmering’ van het vlees, wat bijdraagt aan de superieure malsheid en rijke smaak van onze Ribeye.