Runderhamburger 80 gram
Per stuk
€ 1,25Subtotaal: | € 0,00 |
Het lijkt er op dat uw winkelmand nog leeg is.
Bij de Online-Slager.nl vindt u het beste rundvlees van diverse bekende rundrassen.
Rundvlees, het is een delicatesse waar u elke dag van kunt genieten, of u nu houdt van een Hollandse pot of van internationale gerechten, bij Online-Slager.nl kunt u terecht voor verschillende soorten rundvlees, denk bijvoorbeeld aan een mals Biefstukje, een Entrecôte met een mooi vetrandje, een zacht Braadlapje of een ouderwetse Gehaktbal. Steeds meer smaak- en kwaliteitsbewuste consumenten kiezen daarom het beste rundvlees.
Land van herkomst
Ierland
Voor de rundvleesproductie worden uitsluitend echte vleesrassen zoals Angus en Hereford gebruikt. De runderen worden op een milieu- en diervriendelijke manier gehouden; ze lopen immers constant buiten. Absoluut een natuurproduct en lekker gezond! Alleen vlees van de beste runderen wordt door Online-Slager.nl geïmporteerd. Bij ons in de slagerij worden er dan vervolgens verschillende Ierse steaks van gesneden. Ierse steaks zijn er in alle soorten en maten en daarom geschikt voor iedere smaak. Vaak worden de ierse ribeye of Ierse T-bone steak als favoriet gekozen. Maar ook de Ierse entrecote, met het bekende randje vet aan de buitenkant, doet het goed. Wil je helemaal indruk maken? Kies dan voor de boterzachte Ierse ossenhaas steak, ook wel bekend als tournedos.
USA
Rechtstreeks uit Kansas, de maïsschuur van de USA en het hart van de Amerikaanse BBQ cultuur komt ons USA beef. Speciale voeding met de beste maïs zorgt voor een mooie marmering en zachte, malse smaak van o.a. de Sucade Black Angus of de Ribeye Black Angus.
Voor graangevoerd rund van constante en hoge kwaliteit uit de USA werken we samen met National Beef. National Beef behoort tot de grootste rundvleesverwerkers in de USA en heeft duidelijke afspraken met alle partijen in de keten om kwaliteit en voedselveiligheid te waarborgen.
Australië
Vlees van vee uit de regio New South Wales, gelegen. aan de oostkust van Australië.
Dit gebied wordt geprezen om zijn ongerepte natuur en uitgestrekte groene vlaktes.
Hier mogen de Hereford- en Angusrunderen voor een periode van 26 maanden naar hartenlust grazen. Vervolgens worden ze 120 dagen afgevoerd met graan.
Dit speciale voedingspatroon zorgt voor een ‘vermarmering’ van het vlees, wat bijdraagt aan de superieure malsheid en rijke smaak van onze Ribeye.
Copyright 2023 Online Slager Alle rechten voorbehouden
Crafted with love by Surf&Turf