Kalfs Sucadelap Rosé 5 x 160 gram
Per stuk
€ 19,95Subtotaal: | € 0,00 |
Het lijkt er op dat uw winkelmand nog leeg is.
Kalfsvlees is mals, bevat nauwelijks bindweefsel en weinig vet. Online-Slager.nl levert horecakwaliteit kalfsvlees, zowel blank als rosé. Blank kalfsvlees is afkomstig van dieren die uitsluitend met melk worden gevoed en na 24 weken rijp zijn voor consumptie. Rosé kalfsvlees is van geselecteerde stiertjes die na 6 maanden van melk overstappen op vast voer, hoofdzakelijk graan. Na 32 weken zijn ze rijp voor consumptie Kalveren werden in het verleden wel eens gemest in beperkte ruimtes. Dankzij goede opiniecampagnes leven ze nu doorgaans zoals het hoort – in kuddeverband.
De kleur van blank kalfsvlees komt door de exclusieve voeding, niet door gebrek aan beweging zoals vaak werd beweerd. Rosé kalfsvlees heeft overigens een frisse, lichtrode kleur en is geschikt voor allerlei bereidingen. Blank kalfsvlees is erg geschikt voor allerlei subtiel smakende gerechten, eventueel met zachte, niet te nadrukkelijke sauzen. Ook op de barbecue is een Kalfs Entrecôte Rosé een delicatesse.
Wij maken van kalfsvlees Entrecôte, Biefstuk Rosé, Ribeye Rosé, Schnitzel Rosé, Saucijzen, noem maar op.
Blank kalfsvlees combineert uitstekend met dragon, salie, citroen, witte wijn, morieljes, eekhoorntjesbrood. Rosé kalfsvlees kunt u het beste klaarmaken als “ gewoon rundvlees maar u hoeft het minder lang te garen.
Jus de veau is een gereduceerde bouillon, en wordt de ‘moeder der bruine sauzen’ genoemd. Het wordt gemaakt van geroosterde kalfsbotten en een bouquet garni, dat bestaat uit wortel, bleekselderij, uien, knoflook en verschillende kruiden. Zet in een handomdraai een smaakvolle saus op tafel.
Copyright 2023 Online Slager Alle rechten voorbehouden
Crafted with love by Surf&Turf